Activiteiten in de omgeving

Geniet van het ruime activiteitenaanbod in de nabije omgeving

In deze prachtige omgeving kunt u volop genieten van de rijke cultuur, de bezienswaardigheden, het ruime activiteitenaanbod en uiteraard van het heerlijke Italiaanse eten.

Vanuit Casa Tulipano kunt u wandelen naar onder meer Riva Molina (aan het meer) of Torno met zijn pittoreske haventje. Voor wie een pittige beklimming niet schuwt is ook een wandeling naar het hooggelegen Brunate een echte aanrader. Uw inzet wordt beloond met een grandioos uitzicht over Como en de wijde omgeving.

Vanzelfsprekend is het zeer aantrekkelijk om het meer op te gaan en lekker te gaan varen. U kunt met de boot de verschillende plaatsen aan het Comomeer bezoeken of gewoon lekker ontspannen genieten op het water. Er is een reguliere bootdienst die u naar de verschillende plaatsen aan het meer brengt en u kunt natuurlijk ook zelf een boot huren.

Er is ontzettende veel te doen in de omgeving. Winkelen in Como of Milaan, genieten van een echte Italiaanse zondagse lunch in Hosteria Antica Molina, vliegen boven het Comomeer, een bezoek brengen aan het musicabaret festival....... Gewoon teveel om op te noemen. Daarom bieden wij u hieronder interessante websiteadressen waar u veel informatie kunt vinden over activiteiten in de omgeving. Uiteraard is deze informatie ook in de vakantiewoning voorhanden in de vorm van brochures en folders.